به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، تراب محمدی افزود: اين آمار شامل گردشگراني است كه دست كم يك شب در آذربايجان شرقي اسكان و اقامت داشته و اين استان را به عنوان مقصد سفر انتخاب كرده اند.
وي با تاكيد بر اينكه درصد بالايي از اين آمار را گردشگران سلامت تشكيل مي دهند، تصريح كرد: آذربايجان شرقي به ويژه در ميان كشورهاي همجوار به يك قطب توانمند در انواع توريسم سلامت و درماني مبدل شده است.
محمدي خاطرنشان كرد: بيش از 70 درصد گردشگران خارجي اقامت كننده در استان را گردشگرانی از كشورهای جمهوري آذربايجان، ارمنستان، تركيه و عراق تشكيل مي دهند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يادآور شد: طبق آمار به دست آمده از اماكن اقامتي استان در شش ماهه اول امسال، اغلب اين گردشگران خارجي در مهمانپذيرها و هتل هاي يك تا سه ستاره آذربايجان شرقي اسكان يافته بودند.
محمدي تاكيد كرد: اين آمار قابل توجه، ضرورت توسعه هتل هاي يك تا سه ستاره و نيز هتل آپارتمان ها را در استان و به ويژه شهر تبريز ايجاب مي كند.
وي با اشاره به چشم انداز جذب 7 ميليون گردشگر خارجي در سال جاري به كشور و سهم استان ها در آن، يادآور شد: آذربايجان شرقي با برنامه ريزي هاي دقيق، توسعه زيرساخت ها، تبليغات و الزام تمامي فعالان و واحدهاي گردشگري از جمله دفاتر خدمات مسافرتي، توانسته در شش ماهه نخست امسال بخشي از اين تعهدات مبني بر جذب گردشگر خارجي را محقق كند.
محمدي اظهار اميدواري كرد: اميدواريم با تحقق تمامي شرايط در نظر گرفته شده و هماهنگي تمامي بخش هاي مرتبط با صنعت گردشگري، آذربايجان شرقي بتواند سهم و نقش خود را در زمينه اجراي برنامه ريزي هاي كلان كشوري در امر گردشگري ايفا كرده و موفقيت سال گذشته خود در زمينه رتبه نخست جذب گردشگر خارجي را تداوم دهد/س