بر اساس آمارها، گوشت موش‌‌های صحرایی 4 برابر قیمت گوشت مرغ یا گوشت خوک و حتی گوشت گاو در بازار به فروش می ‌رسد.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، دیگر همه دنیا می دانند که مردم چین غذاهایی می خورند که بسیاری از مردم کشورهای دیگر با دیدن آن غذا دچار حالت تهوع می شوند. اکنون نیز کشاورزان چینی به تجارتی جدید دست زده اند و موش‌‌ های صحرایی را پرورش می‌ دهند.

این کشاورزان با خوراندن چوب درخت بامبو، وزن ابن موش ها را به 4 کیلوگرم می‌ رسانند تا بتواند آنها را با قیمت خوبی در بازار‌های این کشور به فروش برسانند.



بر اساس آمارها، گوشت موش‌‌های صحرایی 4 برابر قیمت گوشت مرغ یا گوشت خوک و حتی گوشت گاو در بازار به فروش می ‌رسد چراکه برخی از باور‌های چینی بر این است که گوشت موش‌‌ های صحرایی برای درمان برخی بیماری ها و عوارض مانند طاسی سر کارساز است.

علاوه بر گوشت، پوست این موش ها نیز برای تولید کت‌ ‌های خز مورد استفاده مردم چین قرار می ‌گیرد. هر کشاورز چینی می‌ تواند از فروش 2 موش صحرایی، حدود 600 تا 900 یوآن معادل 60 تا 90 دلار پول به دست آورد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار