252 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در هشت ماهه نخست امسال در استان تولید شد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : در این مدت بیش از 252 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی با کیفیت مطلوب در جوجه کشی های این استان تولید شد.

نگهدار افزود: از این میزان 75 میلیون قطعه در واحدهای گوشتی استان توزیع و 178 میلیون قطعه با سایر استانهای کشور صادر شد.

وی تصریح کرد : مازندران بدلیل شرایط مناسب اقلیمی با در اختیار داشتن 35 درصد تولید جوجه یکروزه گوشتی و گوشت مرغ رتبه نخست این محصول را در کشور به خود اختصاص داده است.

مازندران قطب تولید و پرورش انواع دام در کشور است./س

برچسب ها: تولید ، جوجه ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.