معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : در این مدت بیش از 252 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی با کیفیت مطلوب در جوجه کشی های این استان تولید شد.
نگهدار افزود: از این میزان 75 میلیون قطعه در واحدهای گوشتی استان توزیع و 178 میلیون قطعه با سایر استانهای کشور صادر شد.
وی تصریح کرد : مازندران بدلیل شرایط مناسب اقلیمی با در اختیار داشتن 35 درصد تولید جوجه یکروزه گوشتی و گوشت مرغ رتبه نخست این محصول را در کشور به خود اختصاص داده است.
مازندران قطب تولید و پرورش انواع دام در کشور است./س