کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان بوعلی سینا ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: زیره سیاه برای درمان سوء هاضمه مفید و کار عضلات دستگاه گوارش را تسهیل می کند و جویدن دانه های زیره بعد از غذا، هضم را بهبود می بخشد و بوی بد دهان را برطرف می کند.
مظفری افزود: زیره دارای خواص ضد انگلی، ضد قارچی، ضد عفونی کننده و ضد اسپاسم بوده، مقوی معده و خاصیت دیورتیک دارد.
این کارشناس تغذیه گفت: مصرف عرق زیره در بعضی افراد موجب اسهال و در برخی دیگر باعث یبوست می شود و بیماران کلیوی، کبدی و تنفسی و مادران باردار با تجویز پزشک استفاده کنند.
به گفته مظفری از اسانس زیره سیاه در عطرسازی، ساخت کرم ها و پمادهای ضدانگل استفاده می شود و نیز به عنوان عطر و طعم دهنده به خمیردندان، پنیر و داروهای کودکان استفاده می شود.
زیره در استان های کرمان، تهران، قزوین، سمنان، مازندران و همدان برداشت می شود./س