به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، ناصر مرگانازغدی اظهار کرد: در حال حاضر نزدیک به 10 درصد ظرفیت مرغداریهای استان به تولید این محصول اختصاص دارد و با توجه به استقبال عمومی از خرید این فرآورده، واحدهای بیشتری متقاضی تولید آن شدهاند.
وی تولید مرغ بدون مصرف آنتیبیوتیک در استان را گامی بزرگ در جهت ایجاد امنیت غذایی زائران و مجاوران حریم رضوی دانست و عنوان کرد: ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ تازه و منجمد و فرآوردههای پروتئینی خام و فرآوری شده مرتبط با آن، ارتقای سطح بهداشت و کاستن از میزان بروز بیماریها در مرغداریهای گوشتی استان، ترویج سیاست"پیشگیری بهتر از درمان" در سطح واحدهای تولید مرغ گوشتی استان، زمینهسازی برای تولید محصولات ارگانیک در کشور، زمینهسازی برای صادرات مرغ گوشتی و فرآوردههای مرتبط مطابق با بالاترین استانداردهای بینالمللی به خارج از کشور و ارتقای سطح تکنیکی و بهداشتی کشتارگاههای طیور استان از مهمترین دستاوردهای اجرای طرح تولید این فرآورده در این استان است.
وی درباره تولید مرغ گوشتی بدون مصرف آنتیبیوتیک در طول دوره پرورش افزود: در سال گذشته برای 14 واحد مرغداری گوشتی بزرگ در استان پروانه بهداشتی خاص تولید مرغ گوشتی بدون مصرف آنتیبیوتیک صادر شده و از ابتدای سال جاری نیز تعداد چهار واحد مرغداری، این پروانه را دریافت کردهاند که در مجموع تعداد بالغ بر هزار قطعه در هر دوره پرورشی است./س