کارشناس مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت استان یزد توصیه کرد: به منظور پیشگیری از بروز تب مالت (بروسلوز) از مصرف خامه و شیر محلی پرهیز کنید.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز یزد/

ˈعلی اکبر تاج فیرزهˈبا تاکید بر عدم مصرف شیر محلی به منظور پیشگیری از بروز تب مالت اظهارداشت: این بیماری یک بیماری مشترک بین انسان و دام است و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی در نگهداری دام موجب بروز این بیماری در دام و انتقال آن به انسان می شود.

وی در ادامه تب و لرز، خستگی، تعریق، دردستون فقرات و سردرد را از علائم و نشانه های این بیماری در انسان عنوان کرد و افزود: اجتناب از گوشت های کبابی و نیمه پز، خودداری از مصرف جگر نیمه پز، پرهیز از مصرف شیر، خامه و سرشیرهای محلی آلوده از جمله مواردی است که می توان با رعایت آنها از بروز بروسلوز پیشگیری کرد.

این کارشناس همچنین بر عدم مصرف شیرآغوز دام جهت تهیه سرشیر تاکید و خاطرنشان کرد: شیرآغوز دام بسیارآلوده کننده است بنابراین افراد از مصرف آن بپرهیزنند./س

برچسب ها: شیر ، خامه ، محلی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.