به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصی رضوي، محمدرضا كرباسي در ارتباط با سومين كنفرانس گردشگري سلامت اظهار كرد: ارتباطات در گردشگري يكي ازبخشهاي مهم در صنعت جهان است و بيماراني كه به كشورهاي مختلف جهان براي درمان سفر ميكنند پس از مراجعت به كشور خود براي پيگيري درمان، نياز به مكاتبات راه دور از طرقهاي مختلف دارند.
دبيراجرايي سومين كنفرانس بينالمللي گردشگري سلامت افزود: در اين راستا يكي از برنامههاي سومين كنفرانس بينالمللي گردشگري سلامت موضوع درمان از راه دوربيماران؛ قبل از ورود و انجام عمل جراحي و يا چكاب، براي مطمئن شدن از نحوه خدمات درماني است.
كرباسي خاطرنشان كرد: يكي از ويژگيهاي جهان اسلام كه در حال حاضر كمتر از آن بهرهبرداري شده توان كشورهاي اسلامي در خدمات درماني است.
وي تصريح كرد: اعتباربخشي و استانداردهاي مربوط به خدمات درماني منطبق با شرايط اسلامي است؛ اما متاسفانه جهان اسلام از قوانين و مقررات كشورهاي اروپايي، امريكا و كانادا در اين زمينه استفاده ميكند.
دبيراجرايي سومين كنفرانس بينالمللي گردشگري سلامت يادآور شد: با توجه به اين موضوع سعي شده تا استانداردهاي مربوط به جهان اسلام در بخش خدمات درماني با در نظرگرفتن استانداردهاي تمام فرقههاي اسلامي در سطح جهان تدوين و در اين كنفرانس معرفي شود.
كرباسي تاكيد كرد: جهان اسلام و جمهوري اسلامي ايران با قابليت بالايي كه در سطح جهان و كشورهاي اسلامي از نظر پزشكان متخصص و امكانات تخصصي در خدماتدهي به بيماران دارد ميتواند از توانمندي خود در جذب بيماران كشورهاي اسلامي حداكثر بهرهبرداري را كند.
وي افزود: كشورهاي اسلامي كه توان جذب بيماران را دارند بسيار كم هستند؛ اما آنها با همكاري جمهوري اسلاميايران ميتوانند با برنامهريزي منافع سرشاري را كه گردشگر سلامت با خود به كشورهاي اروپايي ميبرد را با ارائه اطلاعات بهروز و جامع جذب كنند.
دبيراجرايي سومين كنفرانس بينالمللي گردشگري سلامت با بيان اينكه يكي از مهمترين بخشهاي جذب گردشگر سلامت دركشورها ايجاد زيرساختهاي لازم است گفت: در جمهوري اسلامي ايران از جنبههاي مختلف كمبودي وجود ندارد و در ايران اسلامي در سطح جهان و با ايجاد بيمارستانهاي خصوصي و فوق تخصصي در سطح بالا اين زيرساختها بهروز و ظهور پيدا كرده است.
كرباسي خاطرنشان كرد: در سالهاي اخير بيمارستانها در ايران اسلامي بسيار ارتقا پيدا كرده كه خدمات درماني آنها بيشتر شامل شهروندان ايراني ميشود؛ اما در قالب سرمايهگذاري كلان امكانات آنها در اختيار بيماران خارجي نيز قرار ميگيرد.
وي يادآور شد: مشاركت سرمايهگذاران در بخش خصوصي و توسعه فضاهاي درماني بيمارستانهاي مدرن و مجهز به تمام امكانات درماني مسير را هموار ميكند تا ما سهم خود را در جذب بازار خوب و رو به رشد سلامت داشته باشيم.
دبيراجرايي سومين كنفرانس بينالمللي گردشگري سلامت تاكيد كرد: به اعتقاد بنده فضا براي جذب گردشگر سلامت هنوز وجود دارد و دولت با حمايت از بخش خصوصي و همچنين تقويت زيرساختها و دلگرمي سرمايهگذاران زمينه را براي ورود و جذب گردشگر سلامت بيشتر مهيا ميكند.
كرباسي اذعان كرد: در اين حوزه مشاركت وزارت بهداشت، ميراث فرهنگي و وزارت خارجه براي تسهيل گردشگر به ايران لازم است و با توجه به زيرساختهاي بخش خصوصي در آينده شاهد شكوفايي بخش گردشگر سلامت و بخش خصوصي هستيم.
گفتني است سومين كنفرانس گردشگري سلامت كشور هاي اسلامي 28 و 29 آذرماه سال جاري در بيمارستان فوق تخصصي رضوي مشهد مقدس برگزار مي شود/س