صبور بیلندی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، افزود: در سال جاری6 هزار و 700 هکتار زمین زیر کشت کنجد قرار گرفت که از این میزان 1000 هکتار آن مزارع آبی و پنج هزار و 700 هکتار دیگر دیم بوده است و در این میان شهرستان های سبزوار، خاف و جوین بیشترین تولید را داشته اند.
او با بیان این مطلب که کنجد در میان دانه های روغنی بالاترین کیفیت را در پخت و پز و سلامت خانواده دارد گفت: این دانه ی روغنی علاوه بر این که منبع خیلی خوبی از منگنز و مس است از نظر کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، روی و فیبرهای غذایی نیز منبع ارزشمندی به شمار می رود.
یادآوری می شود: کاهش دردهای آرتریت روماتوئید، سلامت عروق خونی و دستگاه تنفسی، کاهش فشار خون بالا، کاهش کلسترول خون و پیشگیری از سرطان روده، پوکی استخوان و میگرن از جمله مزایای مهم مصرف کنجد است/س