فاطمه آقاميري کارشناس اقتصادي در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: بيسکويت هاي مختلف فرمولاسيون متفاوتي براي توليد دارند که اساس تمام بيسکويت ها، آرد گندم و يا جو، شکر، روغن و افزودني هاي مجاز است.
وي گفت: اين محصول ارمغان جنگ جهاني دوم است اما امروزه به عنوان يک محصول پرطرفدار به ويژه در ادارات مصرف مي شود.
اين کارشناس پرطرفدارترين نوع بيسکويت را سبوس دار از نوع جو و يا گندم دانست و گفت: در حال حاضر اين محصول از نوع يک نيم چاشت فراتر رفته و به عنوان يک وعده غذايي به ويژه در صبحانه مصرف مي شود.
آقاميري به سرانه مصرف بيسکويت در کشور اشاره کرد و گفت: آمار دقيقي از سرانه مصرف بيسکويت ايراني ها وجود ندارد اما به طور متوسط حدود 2 تا 3 گرم در روز يا بين 700 گرم تا يک کيلو در سال براي هر نفر عنوان شده است.
وي تنوع محصول را اساس توليد بيسکويت دانست و گفت: اين محصول در اندازه و طعم هاي مختلف توليد مي شود که براي رسيدن به سطح صادرات بايد تنوع توليد را در اين دو مرحله توليد بيسکويت افزايش داد.
اين کارشناس خاطرنشان کرد: افزايش توليد بيسکويت باکيفيت نيازمند مواد اوليه مرغوب است که با حمايت توليدکننده اين مهم امکان پذير است./عب