مدیرکل جهادكشاورزي استان چهارمحال و بختياري، با اشاره به اينكه ۵ درصد از تولید ماهی به صورت استوک شده در تنها کارخانه عمل آوری استان در وردنجان، به کشورهای عراق و عربستان صادر می شود، گفت: پيش بيني مي شود تا پايان سال 91، تعداد مزارع پرورش ماهي این استان، به 320 مزرعه برسد.
نیازی، از بهره برداري 12 مزرعه پرورش ماهي از ابتداي سال جاري تا كنون در این استان هم خبر داد و گفت: از اين تعداد، 9 مزرعه به پرورش توليد ماهي اختصاص دارد كه تا كنون، 246 تن ماهي قزل آلاي رنگين كمان از آنها برداشت شده و همچنين سه مزرعه، به تكثير ماهي اختصاص دارد كه 5 ميليون و 500 هزار قطعه ماهي در آنها تكثير شده است.
وی افزود: تسهيلات دريافتي ( سرمايه اي و جاري ) جهت راه اندازي مزارع فوق، مبلغ 14 هزار و 670 ميليون ريال مي باشد، كه براي 35 نفر اشتغال مستقيم و 150 نفر اشتغال غير مستقيم ايجاد كرده است.
نیازی، چشمه هاي سقوطي، دماي پايين آب، واقع شدن استان در منطقه كوهستاني و شيب دار بودن زمين به منظور چندين بار استفاده از آب براي افزايش توليد در واحد سطح، 13 رشته رودخانه آب از سرشاخه هاي رودخانه كارون و در بعضي مواقع چاهها و استخرهاي ذخيره آب كشاورزي را از قابليت هاي استان چهارمحال و بختياري در پرورش ماهي دانست./ع