معاون برنامه ریزی استانداری تهران گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته، سال آینده در تولید گوشت قرمز در استان تهران به خودکفایی خواهیم رسید.

ˈنعمت الله ترکیˈ در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن افزود: با ارائه تسهیلات با نرخ هفت درصد به 173 مرکز پرورش دام، استان تهران سال آینده در تولید گوشت قرمز خودکفا خواهد شد.

وی گفت: نیاز روزانه گوشت قرمز استان بین400 تا 450 تن است که با تامین 18 هزار راس دام، دستیابی به این مهم محقق می شود.

معاون استاندار تهران افزود: ظرفیت های لازم برای تولید گوشت مرغ نیز فراهم و با استقبال واحدهای تولیدی مواجه شده است.

وی از ذخیره و تامین نهاده های دامی تا نیمه نخست سال 92 با همکاری اتحادیه دامداران و شرکت پشتیبانی امور دام خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به ریزش های مناسب جوی و آبسال بودن امسال، در تامین علوفه مورد نیاز دام ها مشکلی وجود ندارد.

ترکی همچنین با اشاره به ثبات قیمت ها در بازار، گفت: براساس مصوبات آخرین جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران، در نخستین گام 16 قلم کالای کارخانه های لبنی قیمت گذاری شد.

وی ادامه داد: در مرحله دوم 52 قلم از محصولات لبنی توسط سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده قیمت گذاری و به همین منظور با اتحادیه و انجمن مواد لبنی تفاهم نامه ای منعقد و سقف قیمت ها تعیین شد.

معاون استاندار تهران افزود: در این باره به چند کارخانه که مرتکب گران فروشی و کم فروشی شده بودند، تذکرات لازم داده شد./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.