به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، مهدی طباطبایی اظهارداشت: تمامی مدارس راهنمایی و دبیرستانهای دخترانه استان توسط دانشگاه علوم پزشکی زیر پوشش برنامه آهن یاری قرار خواهند گرفت.
وی افزود: در سال جاری حدود 81 هزار دانش آموز دختر زیرپوشش برنامه آهن یاری قرار گرفتند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: کمخونی ناشی از فقر آهن را گستردهترین و شایعترین نوع کمبود ریزمغذیها در جهان دانست و گفت: تقریبا یک سوم جمعیت جهان از مشکل کمخونی فقر آهن ناشی از کمبود ریز مغذیها رنج میبرند، بر اثر کمبود آهن، کم خونی فقر آهن در بدن ایجاد شده و همه سنین را می تواند درگیر خود کند.
وی با بیان اینکه در بعضی از استانهای کشور مشکل سوء تغذیه وجود دارد افزود: مشکل سوء تغذیه و فقر آهن در خانمهای سیستان و بلوچستان دو برابر متوسط کشور است.
طباطبایی ادامه داد: با توجه به اینکه دختران نوجوان، مادران فردای جامعه بوده و بیشتر در معرض کمبود آهن هستند، به منظور پیشگیری از کم خونی هر ساله برنامه آهن یاری در مدارس راهنمایی و دبیرستانهای دخترانه اجرا میشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان زمان اجرای این طرح را از 15 آبان لغایت 15 اسفند امسال اعلام کرد و گفت: یک ساعت قبل از مصرف قرص آهن و دوساعت پس از مصرف قرص آهن و مواد غذایی آهندار، چای و قهوه و لبنیات مصرف نکنند./ج1