دکتر کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اصل تغذیه سالم در اعتدال و تنوع است تنوع مواد غذایی به دسته تقسیم می شوند.
وی در خصوص یکی از مراحل تقویت بدن عنوان کرد: نان و غلات که دارای ویتامین گروه B بود و سلامت در کلیه اندام ها، پوست، ناخن تاثیر گذار بوده و از ورود میکروب جلوگیری می کند.
وی افزود: میوه و سبزیجات، دارای ویتامین A، C که از مراحل دلگیر تقویت بدن می باشد.
وی خاطر نشان کرد: شیر و لبنیات باعث تقویت استخوان و دندان ها و بافت های بدن با کلسیم و فسفر می شود.
وی در پایان اشاره کرد: گوشت و مرغ که دارای آهن، روی، ویتامین B12و باعث سالم شدن خون می شود و حتما باید این چهار گروه را در تغذیه روزانه قرار دهیم./ح