به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت : با کیل گیری از این زمین زراعی درحضور نمایندگان وزارتخانه و استان ، میانگین برداشت این محصول در هر هکتار 9 کیلو به دست آمد.
میانگین برداشت زعفران در کشور 4 تا 5 کیلو در هر هکتار است.
مهرزاد خرد افزود : این کشاورز نمونه استان، با رعایت اصول صحیح و توصیه های مروجین جهاد کشاورزی ، استفاده از مواد آلی خاک ، به کار بردن روش ارگانیک در تولید محصول موفق شد این رکوردِ کشوری را بدست آورد .
شهرستان استهبان با 350 هکتار اراضی زعفران بیش از 90 در صد زعفران فارس را تولید می کند.
در شهرستان استهبان سالانه یک تن و 800 کیلو گرم زعفران تولید می شود.
زعفران تولیدی به کشورهای حوزه خلیج فارس، اسپانیا، فرانسه،آلمان،وسوئیس صادر می شود.
شهرستان استهبان در 175 کیلومتری شمال شرق شیراز قرار دارد./س