به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، لیمو نه تنها طعم بهتری به ماهی میدهد، بلکه ویتامین C موجود در آن به جذب بهتر آهن موجود در گوشت ماهی کمک میکند.بر اساس مطالعات انجام شده، افراط در مصرف گوشت قرمز موجب افزایش خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان می شود.
مصرف ماهی کبابی بر ماهی سرخ کرده ارجحیت دارد، ولی اگر هنگام سرخ کردن ماهی از روغنهای جامد که حاوی ایزومر ترانس بالایی هستند استفاده شود، خطر گرفتگی عروق و بیماریهای قلبی افزایش می یابد.
بهتر است همراه با ماهی به جای برنج از سیب زمینی کبابی یا نان سبوس دار استفاده شود. افرادی که مصرف برنج را ترجیح می دهند، باید برای تهیه برنج از روغن های گیاهی استفاده کنند.
برخلاف تمایل عامه مردم به مصرف ماهی خوش نمک و شور، مصرف نمک زیاد همراه با ماهی موجب می شود، فرد مصرف کننده نه تنها از فواید مصرف ماهی بهره مند نشود، بلکه در معرض خطر ابتلا به افزایش فشارخون قرار گیرد./س
یوسف زاده