به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سنندج، نکات مورد نظر:
-
غذای داغ باید کاملاً داغ بوده و بخار پز شده باشد، از خرید غذاهای نیمه گرم به شدت خودداری نمایید.
-
غذاهای سرد باید در فریزر و یا یخدان نگهداری شوند و زمانیکه آنها را صرف میکنید، باید کاملاً خنک بودنشان را احساس کنید.
-
ساندویچ ها و غذاهای آماده که
شامل مخلفات فاسد شدنی هستند، مانند: گوشت، ماهی، مرغ، تخم مرغ، و پنیر
باید در یخچال نگهداری شده و بیش از 4 ساعت در دمای معمولی اتاق نمانند.
-
از خرید غذاهایی که ظاهر
دلچسبی ندارند و به نظر می رسد که برای مدت زمانی طولانی در معرض هوای اتاق
قرار داده شده اند، جداً پرهیز کنید.
-
زمانی که گوشت و مرغ، خورد می
شوند باید بلافاصله پخته شوند. نباید آنقدر آنها را نگه داریم که رنگ اصلی
خود را از دست داده و متمایل به بنفش شوند.
-
استیک و کباب باید طبق سلیقه شما پخته شوند.