زمانیکه از بیرون غذا تهیه می کنید باید نکاتی به خاطر داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سنندج، نکات مورد نظر:
  • غذای داغ باید کاملاً داغ بوده و بخار پز شده باشد، از خرید غذاهای نیمه گرم به شدت خودداری نمایید.
  • غذاهای سرد باید در فریزر و یا یخدان نگهداری شوند و زمانیکه آنها را صرف میکنید، باید کاملاً خنک بودنشان را احساس کنید.
  • ساندویچ ها و غذاهای آماده که شامل مخلفات فاسد شدنی هستند، مانند: گوشت، ماهی، مرغ، تخم مرغ، و پنیر باید در یخچال نگهداری شده و بیش از 4 ساعت در دمای معمولی اتاق نمانند.




  • از خرید غذاهایی که ظاهر دلچسبی ندارند و به نظر می رسد که برای مدت زمانی طولانی در معرض هوای اتاق قرار داده شده اند، جداً پرهیز کنید.
  • زمانی که گوشت و مرغ، خورد می شوند باید بلافاصله پخته شوند. نباید آنقدر آنها را نگه داریم که رنگ اصلی خود را از دست داده و متمایل به بنفش شوند.
  • استیک و کباب باید طبق سلیقه شما پخته شوند.
  • غذاهایی که درب منزل تحویل داده می شوند باید در فضا و درجه حرارت مناسبی قرار گرفته و سپس حمل شوند./س

برچسب ها: خرید ، غذا ، بیرون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.