کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با بیان اینکه نارنج هضم غذا را آسان می کند گفت: نارنج از میوه هایی است که برای اعصاب، دفع سنگ کلیه و مثانه ،گلودرد و فشارخون بسیار مفید و خوردن آن با شکر در رفع یبوست موثر است.
امینی با اشاره به اینکه نارنج اثر ضدعفونی کننده و میکروب کشی دارد افزود: برای درمان گلودرد و فشار خون باید نصف لیوان آب نارنج را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد از غذا میل شود.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه عرق بهار نارنج برای زدودن غم و افسردگی موثر است افزود: پوست میوه نارنج نیز هم نشاط آور و تقویت کننده قلب و معده است و در صورت ناشتا بودن در خوردن نارنج زیاده روی نکنید زیرا موجب ضعیف شدن کبد می شود.
به گفته امینی اگر دم کرده 10 گرم پوست نارنج خشک شده را بکوبید و با آب بخورید از استفراغ و تهوع جلوگیری می کند و انگل های معده و روده را از بین می برد./ب