به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ سعیده معانی،کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بيان اين که استفاده از روغن هاي مناسب خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي را كاهش مي دهد، اظهار داشت: مصرف روغن زيتون و مغزها به دلیل کنترل انرژی دریافتی بايد متعادل باشد و از روغن هاي مايع معمولي (غير سرخ كردني) و روغن زيتون در سرخ کردن غذاها (به دلیل حساسیت این روغن ها به حرارت بالا) استفاده نشود.
سعیده معانی افزود: از مصرف غذاهای سرخ كرده پرهیز كرده و در صورت لزوم، از روغن مخصوص سرخ كردنی استفاده شود زیرا روغن جامد هيدروژنه حاوي اسيدهاي چرب اشباع و اسيدهای چرب ترانس است كه خطر ابتلا به امراض قلبی و عروقی را افزايش می دهد.
وي خاطرنشان كرد: مصرف بیش از حد مواد قندی و نشاسته اي مانند برنج، ماكارونی، شيريني،کیک، شكلات، مربا، عسل و نوشابه ها باعث افزايش وزن، بالا رفتن فشارخون و چربي خون شده و منجر به بروز بيماري هاي قلبي عروقي مي شود./ح