به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگار ان زاهدان امانالله طوقی اظهار داشت: خاش یکی از مراکز مهم کشت و تولید ذرت دانهای است که کشت این محصول در سطح 3 هزار هکتار در نیمه دوم خردادماه انجام شده و برداشت آن از نیمه دوم آبانماه آغاز شده است.
وی افزود: پیشبینی میشود 15 هزار تن ذرت دانهای از سطح این مزارع برداشت و روانه بازار مصرف که عمدتاً کارخانههای تولید خوراک دام و مرغداری هستند، شود.
مدیر جهادکشاورزی خاش ادامه داد: یکی از مشکلات کشاورزان در سالهای گذشته، مشکل نگهداری و انبارداری ذرت بود که به علت همزمان شدن برداشت با فصل پاییز و آغاز سرما و بارندگی و کاهش قابل ملاحظه گرمای خورشید، امکان خشک کردن محصول در فضای باز وجود نداشت و به خاطر جلوگیری از کپک زدن ذرت، کشاورزان مجبور بودند محصول خود را با قیمت پایین بلافاصله پس از برداشت به فروش برسانند.
طوقی تصریح کرد: دو سال پیش یکی از سرمایهگذاران بخش خصوصی با هزینه شخصی کارگاه ذرت خشک کنی را در شهرستان راهاندازی کرد که این کارگاه ذرت تولیدی کشاورزان را بعد از برداشت با قیمت مناسب خریداری و پس از خشک کردن در کارخانه تولید خوراک دام که در جوار کارگاه مذکور است به خوراک دام تبدیل و روزانه مورد مصرف قرار میگیرد./ع