جنبش جهاد اسلامي فلسطين ضمن مخالفت با حضور رئيس تشكيلات خودگردان در سازمان ملل متحد براي ارائه پيشنهاد پيوستن فلسطين به اين نهاد بين المللي به عنوان عضو "ناظر"، اعلام كرد: عضويت فلسطين در سازمان ملل به عنوان عضو ناظر، به معنای چشم پوشي از بخش عمدۀ خاك فلسطين است.

به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران ؛ خضر حبيب عضو ارشد جنبش جهاد اسلامي فلسطين امروز (چهارشنبه) در مصاحبه با شبكه خبري العالم گفت: رفتن محمود عباس (ابومازن) رئيس تشكيلات خودگردان به سازمان ملل، اقدامي يكجانبه است و از اجماع ملي برخوردار نيست. پيشنهاد وي سرزمين فلسطين را در مناطق كرانه باختري رود اردن و باريكه غزه محدود مي كند، در حالي كه كلّ خاك فلسطين متعلق به فلسطيني ها است. اين طرح مورد حمايت مردم فلسطين نيست و باعث تشديد اختلافات گروه هاي فلسطيني مي شود.

حبيب گفت: آيا ابومازن پيش از مراجعه به سازمان ملل از فلسطيني هاي ساكن يافا، حيفا، عكا، رمله، صفد و ديگر شهرها و روستاها كه رژيم اشغالگر صهيونيستي با قتل عام زنان و كودكان و تخريب منازل اين مناطق را به اشغال خود درآورد، نظرخواهي كرده است؟

عضو ارشد جنبش جهاد اسلامي فلسطين گفت:  محدوده  فلسطين از بحر تا نهر است. و هيچ كسي در هر سمتي كه باشد، حق چشم پوشي از ذره اي از خاك فلسطين را ندارد.

حبيب همچنين از مخالفت جنبش جهاد اسلامي با طرح " تشكيل دو كشور فلسطين و اسرائيل " خبر داد و گفت: چنين اقدامی به معنای به رسميت شناختن رژيم اشغالگر صهیونیستی است. این رژيم بايد با ادامۀ مقاومت، از سرزمين فلسطين ريشه كن شود.

وی افزود: پیشنهاد تشكيل دو كشور فلسطين و اسرائيل، به معنای اعطاي 80 درصد از خاك  فلسطين به رژيم صهيونيستي؛ و تنها 20 درصد به فلسطيني ها است.
 

از سوي ديگر، مسئول اطلاع رساني جبهه خلق براي آزادي فلسطين، ضمن هشدار درباره این که اعتراف به دولت فلسطینی به عنوان عضو ناظر در سازمان ملل متحد، باب مطالبه حقوق تاریخی ملت فلسطین را می بندد، تاکید کرد که مقاومت تنها گزینه انتقال مسئله فلسطین به مرحله جدید است.
 
 "انور رجا" امروز چهارشنبه در گفت وگو با شبکه خبری العالم، گفت: هر اقدامی که موجب تثبیت مسئله فلسطین شود، تکلیف ماست اما این اقدام دیپلماتیک موجب تثبیت مسئله ای می شود که منعکس کننده حقیقت مسئله فلسطین و حقوق تاریخی فلسطینی ها نیست.
 
وی افزود: این اقدام می تواند آگاهی نسل های مختلف ما، اراده و فرهنگ مقاومت و نگرش سیاسی تاریخی به مسئله فلسطین را تحت تاثیر قرار دهد؛ بنابراین مسئله فلسطین نباید از ماهیت واقعی خود دور و وارد دالان های پرپیچ خم و ناکارآمد بین المللی شود.رجا تاکید کرد که مراجعه به سازمان ملل متحد برای فراهم کردن زمینه به رسمیت شناخته شدن فلسطین به عنوان عضو ناظر این سازمان ممکن است نکات مثبتی از نظر ظاهری و دیپلماتیک  دربر داشته باشد اما، در حقیقت باب مطالبه حقوق تاریخی مردم فلسطین و ابراز وجود نسل های بعدی را مسدود می سازد.
 
مسئول اطلاع رساني جبهه خلق براي آزادي فلسطين در ادامه با بیان این که ملت فلسطین بعد از یک قرن جانفشانی نمی خواهد وارد طویله عرب های گوسفند شود، گفت: درست است که اغلب نظام های عربی فاقد اراده سیاسی و مشابه گوسفندانی می باشند که تنها مناسب سلاخی هستند، اما ملت فلسطین ملتی بااراده قوی است که یک قرن است برای گرفتن حقوق غصب شده خود جانفشانی می کند.انور رجا، در پایان، روند سازش را، آشکار کننده میزان نفاق غربی هایی عنوان کرد که در صدد محافظت همه جانبه از رژیم صهیونیستی و  مخالفت با هرگونه تلاش  فلسطینی برای نزدیک شدن به سازمان ملل متحد هستند.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار