در خانه همه ما پیدا می‌شود. آن را به بعضی از غذاهایمان می‌زنیم و گاه هم به عنوان درمان آن را می‌خوریم اما واقعا، گلاب چه خصوصیاتی دارد؟

به گزارش خبرنگار باشگاه خبر نگاران، گلاب از گیاه گل سرخ به دست می‌آید. باید این را بدانید که گلاب تلخ در واقع خالص‌تر و غلیظ‌تر است و اثربخشی بیشتری دارد اما باعث سوزش دهان و زبان می‌شود.گلابی که از طبیعت به دست می‌آید غلیظ و تلخ  است بنابراین تولیدکنندگان آن را رقیق می‌کنند. برای رقیق کردن گلاب کافی است در ازای هر نیم استکان گلاب غلیظ یک لیوان آب به آن اضافه کرد. گلاب رقیق نشده را باید در حد یک قاشق در یک لیوان آب مصرف کرد در غیر این صورت می‌تواند باعث سوزش  دهان و مخاط  شود. تا به حال در رابطه با مصرف زیاد گلاب در افراد بزرگسال عارضه خاصی گزارش نشده است. اما با این حال مصرف بیش از حد آن به صلاح نیست و ممکن است باعث ناراحتی گوارشی شود. روزانه حداکثر 3 بار می‌توان یک نصفه استکان گلاب در یک لیوان آب مصرف کرد. دوز مجاز برای بچه‌ها نصف دوز بزرگسالان است./ع
برچسب ها: خالص ، گلاب ، غلیظ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.