كارشناسان مصرف هشت ماده خوراكی را برای كاهش استرس توصیه می کنند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکززنجان، مصرف ماست به خصوص در تابستان به دلیل سبك بودن و هضم راحت آن غذای مناسبی برای کاهش استرس است به اعتقاد كارشناسان ماست و دیگر مواد لبنی كه سرشار ازاسید آمینه «تیروزین» است مقدار ترشح «سروتونین» در مغز را افزایش داده و باعث آرامش می‌شود و استرس را کاهش میدهد.

شكلات تلخ:از آنجایی كه بدن به آنتی‌اكسیدان نیاز دارد با مصرف شكلات تلخ می‌توان این آنتی‌اكسیدان را كه به شكل فلانوئید است به بدن رساند و این ماده ترشح هورمون‌های استرس‌زا را كاهش می‌دهد.

مركبات:مصرف مركبات به دلیل داشتن شكر طبیعی می‌تواند استرس را كاهش دهد.

بادام:بادام نیز یکی دیگر از مواد غذایی است که برای کاهش استرس مفید است بادام به دلیل داشتن ویتامین B2 ،E و منیزیم می‌تواند با تاثیرات نامطلوب استرس‌ مبارزه كند.

چای:مصرف چای می‌تواند همانند یك دارو ذهن شما را آرام كند.

ماهی:ماهی نیز به دلیل داشتن ویتامین B12 و B6 می‌تواند حالت‌های افسردگی را از شما دور كند.

كلم بروكلی:مصرف این نوع كلم به دلیل داشتن اسید فولیك برای کاهش استرس مفید است و احساس اضطراب، ترس و افسردگی را دور كند.

سیر:سیر علاوه بر اینكه برای کاهش استرس مفید است،می‌تواند مقدار گلوگز خون را كاهش دهد./ع

برچسب ها: روش ، تغذیه ، کاهش ، استرس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.