كمبود آهن و كم خوني فقر آهن يكي از مهمترين مشكلات تغذيه اي و بهداشت عمومي در جهان به شمار مي رود.

 به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از  وب دا؛كارشناس مسئول واحد تغذيه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا ضمن بیان این مطلب گفت: كودكان زير 5 سال، نوجوانان ( بخصوص دختران )، زنان سنين باروري به ويژه زنان باردار و شيرده از گروه هاي آسيب پذير و در معرض خطر كم خوني فقر آهن مي باشند.

مریم تشکر گفت : پيامدهاي زيانبار كم خوني فقر آهن از جمله افزايش مرگ و مير مادران به هنگام زايمان، افزايش ابتلاء به بيماريها، كاهش ضريب هوشي و كاهش قدرت يادگيري، اختلال در رشد جسمي و نهايتاً كاهش توانمندي هاي ذهني و جسمي روند توسعه كشور ما را به مخاطره مي اندازد.

كارشناس مسئول واحد تغذيه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا با بیان اینکه براي پيشگيري از كمبود آهن در زنان باردار و كودكان زير 2 سال، آهن ياري روزانه توصيه شده است، اظهار داشت: در مورد آهن ياري هفتگي در دختران (دانش آموزان مقاطع راهنمايي و دبيرستان ) تعداد 16 قرص آهن طي 16 هفته ( هفته اي يك عدد ) از طريق مدرسه به هر دانش آموز داده مي شود و مطالب تغذيه اي كه طي 16 هفته همزمان با توزيع قرص آهن در مدرسه براي دانش آموزان با موضوع (آموزش آهن ياري چيست و چه اهدافي دارد)، (نقش تغذيه مناسب بر يادگيري دانش آموزان)، (اصول تغذيه صحيح و گروه هاي غذايي)، (اهميت تغذيه مناسب دختران در دوران بلوغ)، (اختلالات رفتار تغذيه اي در سنين بلوغ) و (بهداشت مواد غذايي) بیان مي شود./ع2

برچسب ها: خون ، بهداشت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار