افزایش کیفیت نان به آموزش نانوایان و کارخانجات تولید آرد و نحوه کنترل و نظارت بستگی دارد.


محمد باقر صدری، کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار  اقتصادي باشگاه خبرنگاران در خصوص افزایش کیفیت نان مصرفی افزود: نوع آرد نوع گندم، شیوه خمیر کردن نان، نحوه پخت به صورت سنتی یا ماشینی عدم استفاده از جوش شیرین می تواند در افزایش و یا کاهش کیفیت نان مؤثر باشد.
وی تصریح کرد: همچنین نحوه استفاده از ماشین آلات و آموزش نانوایان و کارخانجاتی که آرد تولید می کنند، در این امر بسیار حائز اهمیت است.
صدری تأکید کرد: کشور سالانه حدود 14 میلیون تن گندم نیاز دارد که بخشی از تولیدات داخلی و بخشی از واردات تأمین می شود.
این کارشناس اقتصادی با اشاره بر افزایش کیفیت و ارزش غذایی نان صنعتی خاطرنشان کرد: نان صنعتی از کیفیت مطلوبی برخوردار است و مقدار دور ریز آن کمتر است بنابر این با انجام تحقیقات و بررسی های کارشناسی باید بر مواد تشکیل دهنده و ارزش غذایی آن افزوده شود تا همانند نان سنگک مورد استقبال مصرف کنندگان قرار گیرد.
وی افزود: علاوه بر آموزش باید کنترل و نظارت در مراحل مختلف پخت نان، چه از نظر بهداشتی و چه از نظر کیفیتی از سوی سازمان های مربوطه صورت گیرد تا نان با کیفیت مطلوب به مصرف کنندگان برسد./ک
برچسب ها: نان ، کیفیت ، نظارت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار