محمد
باقر صدری، کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران
در خصوص افزایش کیفیت نان مصرفی افزود: نوع آرد نوع گندم، شیوه خمیر کردن
نان، نحوه پخت به صورت سنتی یا ماشینی عدم استفاده از جوش شیرین می تواند
در افزایش و یا کاهش کیفیت نان مؤثر باشد.
وی تصریح کرد: همچنین نحوه
استفاده از ماشین آلات و آموزش نانوایان و کارخانجاتی که آرد تولید می
کنند، در این امر بسیار حائز اهمیت است.
صدری تأکید کرد: کشور سالانه حدود 14 میلیون تن گندم نیاز دارد که بخشی از تولیدات داخلی و بخشی از واردات تأمین می شود.
این
کارشناس اقتصادی با اشاره بر افزایش کیفیت و ارزش غذایی نان صنعتی
خاطرنشان کرد: نان صنعتی از کیفیت مطلوبی برخوردار است و مقدار دور ریز آن
کمتر است بنابر این با انجام تحقیقات و بررسی های کارشناسی باید بر مواد
تشکیل دهنده و ارزش غذایی آن افزوده شود تا همانند نان سنگک مورد استقبال
مصرف کنندگان قرار گیرد.
وی افزود: علاوه بر آموزش باید کنترل و نظارت
در مراحل مختلف پخت نان، چه از نظر بهداشتی و چه از نظر کیفیتی از سوی
سازمان های مربوطه صورت گیرد تا نان با کیفیت مطلوب به مصرف کنندگان برسد./ک