گاهی دراندیشه رویاهایمان تنها به مقصد فکر می‌کنیم و انگار یادمان می‌رود که برای رسیدن باید شروع کنیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، امروزه برخی به همه چیز و همه کس معترض اند و رویایی یک تغییر بزرگ در دنیا را دارند و مدام از یک جامعه آرمانی سخن می‌گویند نه به این خاطر که آن ها افرادی خودخواه و مغرور باشند، شاید واقعاً وضعیت فصلی آن ما را رنج می‌دهد اما باید دانست از کجا و چگونه باید شروع کرد.

قرایی مقدم جامعه شناس در این باره گفت: اغلب افرادی که از وضعیت جامعه ناراضی هستند در واقع از لیاقت و شایستگی خود ناراضی هستند و به عبارتی چون به لیاقت و توانایی شخصی اعتقاد ندارند و اتکا به نفس آن ها قوی نیست همه چیز را از دولت و جامعه می‌خواهند بدون آنکه خود رنجی ببرند و تلاش و کوششی بکنند.

وی در ادامه تصریح کرد: آموزش تلاش از کودکی، فرد را به خود یابی و باور به تحقق هر آنچه اراده اوست می‌رساند، تلاشی که تنها نیازمند حرکت خود اوست.

قرایی مقدم در پایان خاطر نشان کرد: جوانان باید بدانند موفقیت به خود آن ها و در واقع به تصمیمات عاقلانه و تلاش و کوشش آن ها بستگی دارد، کسانی که امروز به درجات عالی شغلی و علمی و ... دست پیدا کرده اند، تنها با تلاش و پشت کار و خود باوری به این درجه رسیده اند.

گفتنی است: گاهی بسیاری از ما گمان می‌بریم که برای موفقیت عامل دوم و خارجی باید وجود داشته باشد و ذهنمان همیشه به دنبال آن باشد بی آنکه بدانیم نقطه شروع همه کارها خودمان هستیم و این نکته قابل تصمیم به تمام ابعاد و بخش های زندگی است، لذا غفلت از آن موجب ورود به دنیای تصورات و تخیل خواهد بود که انتهای مسیر منتهی به ناکامی و شکست و تغییر از باورها می‌گردد اما اگر هشیارانه خود را مبدأ و ابتدا همه تغییرات و موفقیت ما بدانیم پا در مسیر روشنایی و امید خواهیم نهاد که در نهایت به دنیایی خواهیم رسید که آن را دنیای موفقیت نام نهاده اند./ز
برچسب ها: نقطه ، رویا ، اندیشه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیرحسین صمصامی
۰۸:۱۹ ۲۴ مهر ۱۴۰۰
عالی عالی
آخرین اخبار