اسفناج سرشار از ویتامینهای آ،ب،ث می باشد اگر در ماههای اردیبهشت و آبان این سبزی چیده شود ویتامین ث آن خیلی زیاد است و هضم آن آسان است

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  سنندج، اسفناج دارای مقدار زیادی آهن است و صد گـــــرم
اسفناج چهل تا پنجاه میلی گرم آهن ،آهک،فسفر،منیزیم و پتاسیم دارا است .
کلروفیلی که در اسفناج است عضلات روده ها را تحریک کرده و سلولزهای آن تخلیه ی مدفوعات را آسان می کند .
اسفناج  جاروی حقیقی مجاری دستگاه گوارش است که به خوبی آن مجاری را پاک می کند .
نیز اسفناج برای کسانی که کبد حساس و ناراحتی دارند ،مبتلا به رماتیسم  
می باشند ، سنگ کلیه و مثانه ویا ورم روده دارند منع شده است. /س   

برچسب ها: اسفناج ، ویتامین ، سبزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.