حسن عابديني در گفتگو با خبرنگار
سياست خارجي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به موشکباران شهرکهاي صهيونيستي نشين از سوي جنبش مقاومت فلسطين گفت: ارتش رژيم صهيونيستي سرنيزه قرارگاه استکبار در قلب امت اسلامي است که جنبش مقاومت فلسطين توانست در مقابله با اين رژيم براي دفاع از سرزمينهاي خود تل آويو را هدف و آن را به آتش بکشد.
وي در ادامه افزود: در تاريخ 64 ساله موجوديت رژيم جعلي صهيونيستي در فلسطين اشغالي، مقاومت اسلامي توانست نخستين بار رعب و وحشت را در سرزمينهاي اشغالي مستولي کرده و ساکنان شهرکهاي صهيونيستي از ترس به پناهگاهها؛ پناه بردهاند.
عابديني با اشاره به تحمل فلسطينيان از اعمال فشارهاي سنگين نظامي رژيم صهيونيستي در غزه تصريح کرد: ملت مظلوم فلسطين با مقاومت و تلاش براي آزاد سازي کشور خود انس گرفته و هرگز حاضر به ترک غزه نميشوند.
اين کارشناس مسائل بينالملل در پايان خاطر نشان کرد: جهانيان بر اين واقفاند که رژيم صهيونيستي پايبند به هيچ قانون و مقرراتی نبوده و براي پيشبرد اهداف خود از هر ابزاري استفاده ميکند.
انتهای پیام/