از طريق آموزش در خانواده ها، مدارس و دانشگاه ها فرهنگ استفاده صحيح از كامپيوتر، اينترنت و امكانات آن باید جايگزين شيوه هاي غلط گردد.

آزاده مجیری، روانشناس در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: اينترنت قسمت زيادي از زندگي روزانه افراد به خصوص جوانان را اشغال مي نمايد و هر سال گزارش هاي بيشتري از اعتياد به اينترنت مي رسد. براي بسياري از مردم، مفهوم اعتياد به اينترنت قدري مبالغه آميز است و اعتياد را مربوط به مصرف داروها يا الكل مي دانند.

وی گفت:اختلال اعتياد به اينترنت يك اختلال فيزيولوژيك- رواني شامل تحمل( بالا رفتن مصرف)، نشانه هاي جدايي، اختلالات عاطفي و از هم گسستگي در ارتباطات اجتماعي است كه اغلب در جوامعي كه استفاده از آنلاين افزايش دارد، در حال گسترش است.

مجیری تصریح کرد:اعتياد به اينترنت به عنوان يك مشكل بهداشتي اخيراً مورد توجه قرار گرفته است و جزء اختلالات رواني، دسته بندي گرديده و به تدريج به تعداد مددجوياني كه به اين دليل به درمانگاه هاي روان پزشكي مراجعه مي كنند افزوده مي شود.

این روانشناس اظهار کرد: اينترنت دشمن نيست اما مردم به دلايل مختلف به آن وابسته مي گردند زيرا آنها را از زندگي واقعي دور مي كند. از آنجا كه پيشگيري بر درمان مقدم است جاي آن دارد كه به اين پديده به عنوان يك مشكل بهداشتي كه اغلب گريبانگير نسل جوان و آينده ساز جامعه مي مي باشد توجه جدي مبذول گردد و از طريق آموزش در خانواده ها، مدارس و دانشگاه ها فرهنگ استفاده صحيح از كامپيوتر، اينترنت و امكانات آن جايگزين شيوه هاي غلط گردد./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار