به
گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان:
گل تلگرافی، گیاهی است از تیره خرزهره با گلهای آبی یا سفیدرنگ که بومی اروپاست و
چای آن خواص درمانی فراوانی دارد.
چای گل تلگرافی که از مخلوط چند گل در یک فنجان آب جوش پس از مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
تهیه می شود قابض بوده و تأثیر بسزایی در درمان اسهال دارد.
دم کرده گل تلگرافی حاوی ترکیبات آرام بخشی است که از بدن در برابر تنش های روحی محافظت
کرده و برای افراد مضطرب و افسرده بسیار مفید است.
تحقیقات نشان داده است میزان ترشح انسولین با استفاده از مصرف روزانه چای گل
تلگرافی افزایش یافته و میزان قند خون بخصوص در افراد دیابتی به میزان قابل توجهی
کاهش پیدا می کند.
این نوشیدنی مانع از رشد سلول های سرطانی شده و نقش مهمی در کنترل سرطانی شدن سلول
های بدن دارد. بسیاری از خونریزی های لثه با استفاده از این دم کرده بهبود پیدا
کرده و سلامت لثه حفظ می شود.
همچنین درصد زیادی از سلامت عروق نیز در اثر مصرف روزانه این نوشیدنی حفظ شده و
کمک زیادی به پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی می کند./ب