با تولید و فروش 2 هزار و 200 تن قارچ خوراکی سالانه 4 میلیارد تومان عاید تولیدکنندگان مازندرانی می شود .

 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به نیاز 14 هزار تنی کمپوست قارچ در استان گفت : از این میزان تنها 4 هزار تن کمپوست در استان تولید و مابقی از استان های دیگر تأمین می شود .

به گفته وی با اصلاح ساختار و نوسازی واحدهای تولید و تغییر سه چهارم واحد پرورش قارچ مازندران از روش سنتی به صنعتی تولید قارچ از 2 هزار و 200 تن به 6 هزار و 600 تن و درآمد آن از 4 میلیارد تومان به 12 میلیارد تومان افزایش خواهد یافت .

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد : میزان تولید قارچ در 14 واحد پیشرفته 20 کیلوگرم و در 36 واحد سنتی 14 کیلوگرم در هر متر مربع است ./ع

برچسب ها: تولید ، قارچ ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۸ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵
خریدار قارچ بصورت روزانه 50کیلو