معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به نیاز 14 هزار تنی کمپوست قارچ در استان گفت : از این میزان تنها 4 هزار تن کمپوست در استان تولید و مابقی از استان های دیگر تأمین می شود .
به گفته وی با اصلاح ساختار و نوسازی واحدهای تولید و تغییر سه چهارم واحد پرورش قارچ مازندران از روش سنتی به صنعتی تولید قارچ از 2 هزار و 200 تن به 6 هزار و 600 تن و درآمد آن از 4 میلیارد تومان به 12 میلیارد تومان افزایش خواهد یافت .
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد : میزان تولید قارچ در 14 واحد پیشرفته 20 کیلوگرم و در 36 واحد سنتی 14 کیلوگرم در هر متر مربع است ./ع