رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی گفت: در طرح حمایت از تولید ملی ، دولت ملزم به پرداخت بدهی بخش خصوصی در مدت سه سال آینده و تهاتر بدهی مالیاتی با مطالبات از دستگاههای دولتی شده است.

به گزارش حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی ، کاظم جلالی در نشست مشترک روسای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و برخی از مسئولان مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه این طرح در مرکز پژوهش های مجلس و به کمک بخش خصوصی در 32 ماده تهیه و تدوین شده است ، افزود : می خواهیم آن را به صورت یک فوریتی در مجلس مطرح کنیم.

وی افزود: در این طرح مشکلات اصلی فراروی تولید از جمله دریافت نکردن مطالبات بخش خصوصی از دولت ، بالا رفتن هزینه های تولید، پایین بودن نقدینگی بنگاههای خصوصی و مشکل نوسانات نرخ ارز بررسی شد.

جلالی گفت : در طرح حمایت از تولید ملی برای کاهش هزینه های تولید، پیشنهاد کاهش مالیات بر درآمد از 25 به 15 درصد به مدت سه سال، کاهش حق بیمه سهم کارفرما از 23 به 8 درصد، پرداخت نکردن مالیات ارزش افزوده توسط تولیدکنندگان و کاهش نرخ سود بانکی برای تولیدکنندگان مطرح شده است.

رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین در این طرح دولت ملزم به پرداخت بدهی بخش خصوصی در مدت سه سال آینده و تهاتر بدهی مالیاتی با مطالبات از دستگاههای دولتی شده است.

وی گفت : افزایش تسهیلات بانکی و افزایش سرمایه بانک های تخصصی برای حل مشکل کمبود نقدینگی بنگاههای تولیدی در این طرح مطرح شده است.

جلالی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اولویت نخست مجلس تثبت نرخ ارز است افزود : در طرح حمایت از تولید ملی نیز به الزام بانکها در رعایت نرخ روز ارز تاکید شده است.

وی افزود: در این طرح پیشنهاد شده است افراد به علت بدهی کمتر از 20 میلیارد ریال ممنوع الخروج نشوند.

جلالی، ایجاد دادگاهها و شعب ویژه قضایی برای بررسی جرایم اقتصادی را از دیگر موارد مطرح شده در طرح حمایت از تولید ملی بیان و اضافه کرد: جمع آوری قوانین پراکنده در قالب این طرح واحد ویژگی مهم این طرح است.

در نشست مشترک رئیس و معاون امور زیربنایی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و روسای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران که به میزبانی این اتاق و با حضور جمعی از فعالان بخش خصوصی برگزار شد مسایل و مشکلات بخش تولید مطرح و درباره راهکارهای حل آن بحث و تبادل نظر شد.
انتهاي پيام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار