عدم توجه به مولفه‌هاي تغذيه‌اي در بيماران قلبي که عمل جراحي انجام داده‌اند مي‌تواند در بازگشت مجدد بيماري نقش داشته باشد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک: اکثر بيماراني که دچار بيماري‌هاي قلبي مي‌شوند داراي اضافه وزن هستند، لذا پس از انجام جراحي و يا سکته مي‌بايست رژيم هاي غذايي خاصي را دنبال کنند.

وي در ادامه تصريح کرد: در مرحله بازتواني اين بيماران از آنها معاينه به عمل آمده و پس از ارزيابي شرايط جسمي، رژيم غذايي مورد نظر آنها تجويز مي‌شود.

اين كارشناس تغذيه گفت: به طور کلي توصيه ما براي اين گروه از بيماران استفاده از گروه‌هاي اصلي غذايي شامل شير و لبنيات کم چرب، سبزيجات و ميوه ها، نان و غلات و گروه گوشت‌هاست.

وي با تاكيد بر اينكه اين بيماران مصرف چربيهاي ترانس و اشباع را به حداقل برسانند، افزود: مصرف محدود نمک نيز يکي از مولفه‌هاي اصلي در تغذيه اين بيماران است و به منظور فراهم شدن ويتامين‌ها و آنتي اکسيدان‌هاي مورد نياز به آنها توصيه مي‌شود از سبزي و ميوه بيشتري استفاده کنند./س

برچسب ها: بیماران ، قلبی ، چربی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.