ویروس هپاتیت ب از طریق صحبت کردن و معاشرت عمومی انتقال نمی یابد.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن بیان این مطلب گفت: ویروس هپاتیت ب از طریق جنسی و خون آلوده قابلیت انتقال از یک فرد به فرد دیگری را دارد.

دکتر داود شریفی اظهار داشت: تماس جنسی غیر ایمن، دندانپزشکی غیر بهداشتی، حجامت غیر بهداشتی، خالکوبی، انتقال از طریق مادر به نوزاد و تماس با خون آلوده از جمله راههای انتقال ویروس هپاتیت ب هستند.

وی رعایت اصول بهداشت فردی و انجام واکسیناسیون در شریک جنسی را از راههای پیشگیری از هپاتیت ب از طریق جنسی عنوان کرد و افزود: فردی که ناقل این ویروس است در تماس جنسی با همسر خود باید اصول ایمنی را رعایت کند و از سوی دیگر همسر وی باید نسبت به هپاتیت ب واکسینه شود.

این پزشک فوق تخصص گوارش افزود: واکسیناسیون هپاتیت ب در سه نوبت و در طول هفت ماه انجام می شود و بعد از پنج سال اگر سطح آنتی بادی فرد پایین باشد، دوباره واکسن یادآوری باید تزریق شود.

شریفی گفت: هم اکنون کمتر از 5/2 درصد از جمعیت کشور به ویروس هپاتیت ب مبتلا هستند و این در حالی است که شیوع این ویروس در استان خراسان رضوی کاهش یافته و حدود 4/1 درصد است.

وی با بیان اینکه ناقلین ویروس هپاتیت ب باید به طور مرتب تحت کنترل قرار گیرند، افزود: 10 درصد از ناقلین ویروس هپاتیت ب به بیماریهای کبدی و سیروز کبدی مبتلا می شوند. /ع2


برچسب ها: ویروس ، هپاتیت ، دانشگاه ، واکسن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار