![حقوق بازنشستگان امشب و عیدی چند روز آینده پرداخت میشود](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20358531_307.jpg)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد،
در طب سنتی ایران که اصل تدابیر، تدبیر با غذاهاست، حبوبات نسبت به غذاهای دیگر این ویژگی را دارند که سریعتر هضم میشوند و به سهولت از معده عبور میکنند. بهترین غلات از جهت مشابهت به طبیعت انسان گندم است زیرا حرارت آن مشابه حرارت غریزی انسان است.
حبوبات با شستن، سردی میپذیرند و از خیساندن در آب سردی و تری کسب میکنند، همچنین نمک زدن به آنها موجب لطیف و خوشمزه شدن آنها میشود.
همینطور خمیرمایه سبب لطیف شدن حبوبات و افزایش سرعت نفوذ آنها میشود احتمال وقوع سده با مصرف حبوبات را کمتر میکند.
همچنین جوشاندن حبوبات سبب بر طرف شدن تلخی و عفونت آنها میشود و در آخر بو دادن (تحمیص)، حبوبات را خشک و غلیظ میکند و از نفخ آنها میکاهند./ب