بيماري چشمي وابسته به سن به نام گلوكوم يا آب سياه، تأثير زيادي در افزايش ميزان تصادفات رانندگي دارد.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از نشريه ساينس ديلي، نتايج يك تحقيق در ژاپن با مقايسه نرخ وقوع تصادفات در رانندگان مبتلا به گلوكوم پيشرفته و رانندگان با ديد عادي، نشان مي‌دهد كه افراد مبتلا به گلوكوم يا آب سياه تا 2 برابر بيشتر از بقيه در معرض افزايش خطر وقوع حوادث رانندگي قرار مي‌گيرند.

نتايج حاصل از اين گزارش  با آزمايش دو گروه شامل 36 نفر با استفاده از يك شبيه‌ساز رانندگي افزود: رايج‌ترين تصادفات در هر دو گروه از افراد مبتلا به گلوكوم و افراد با ديد عادي مربوط به زماني است كه يك كودك، ماشين و يا شيء ديگري ناگهاني وارد مسير راننده مي‌شود كه در اين ميان بيش از 2 برابر اين برخوردها در گروه مبتلا به گلوكوم بوده است.

به گفته محققان براي حصول اطمينان از ايمني جاده‌ها ايجاد دستورالعمل‌هاي تست بينايي جهت تشخيص بيماران مبتلا به گلوكوم اجباري است و آكادمي چشم پزشكي آمريكا نيز توصيه مي‌كند هركس بايد يك معاينه كامل چشمي را در سن چهل سالگي انجام دهد تا با تشخيص آب سياه و دگير بيماري‌هاي چشمي وابسته به سن، درمان زودهنگام آنها خطر از دست دادن بينايي را به حداقل برساند.

گفتني است گلوكوم يا آب سياه بيش از 7/2 ميليون آمريكايي بالاي 40 سال را تحت تأثير قرار مي‌دهد و با توجه به اين كه دومين علت نابينايي در سراسر جهان است در صورت عدم درمان، ديد محيطي را كاهش داده و در نهايت باعث كوري و صدمه به عصب بينايي مي‌شود.

شايان ذكر است تنها نيمي از افراد مبتلا به اين بيماري چشمي از بروز آن آگاهند چرا كه وقوع اين بيماري بدون درد است و از دست دادن بينايي بسيار تدريجي است./ح
برچسب ها: گلوکوم ، تصادفات ، آب سیاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار