يك متخصص تغذيه گفت: بيش از دو سوم بيماران ديابتي نوع 2 اضافه وزن دارند و اين روند رو به افزايش است.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از  وب دا،‌ دكتر مسعود كيمياگر اظهار داشت: ديابت يك بيماري مزمن است كه بايد براي كنترل آن، برنامه اي پي گير داشت برنامه اي كه با زندگي روزمره ديابتي تطابق داشته باشد و او را از كار و فعاليت جدا نكند و بيمار بتواند زندگي عادي خود را ادامه دهد.

وي افزود: نان باگت و نان سفيد در تغذيه افراد به خصوص ديابتي ها نبايد جايگاهي داشته باشد بر عكس سبزي،‌غلات سبوس دار و ميوه، بايد مصرف شود و البته ميوه نياز به محاسبه دارد و فاصله دار بودن مصرف آن نيز مهم است.

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تصريح كرد: زماني كه 3 عدد ميوه براي فرد ديابتي در نظر مي گيريم اگر در سه نوبت مصرف كند بهتر است و مي تواند به جاي يكي از آنها 3 عدد خرما مصرف كند يعني 3 عدد خرما معادل يك واحد ميوه تلقي مي شود.

دكتر كيمياگر با بيان اين كه خوردن هيچ ميوه اي براي افراد ديابتي ممنوعيت ندارد بلكه فقط محدوديت دارد، گفت: عدس،‌ لوبيا، سيب، گريپ فروت، گيلاس، كيوي و پرتقال در رژيم غذايي افراد ديابتي جايگاه خوبي دارد.

وي خاطرنشان كرد:‌ اگر افراد ديابتي مواد غذايي را تدريجي و تكه تكه مصرف كنند بدن آنها راحت تر مي تواند جوابگوي هضم آن باشد اما اگر بخواهند ماده اي را كه قند بالايي دارد مصرف كنند دچار مشكل مي شوند. /ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار