گفتنی است؛در این همایش که میزبان اعضا کمیته کارآفرینی و همچنین کمیسیون امور زیربنایی و تولید مجمع تشخیص مصلحت نظام بود.
دکتر داوودی راد به عنوان رئیس این کمیته عنوان کرد: بودجه های آموزش و ترویج فرهنگ کارآفرینی در کشور به صورت پراکنده و غیر کارشناسی به دستگاه های مرتبط و غیر مرتبط اختصاص پیدا می کند.
و همچنین آموزش کارآفرینی از مقدماتی تا پیشرفته و از مرحله شناسایی فرصت تا استخراج خلاقانه ایده و تجاری سازی مفهوم ذهنی را یک الزام آموزشی دانست که در دراز مدت منجر به تولید ثروت و افزایش تولید ناخالص داخلی می شود.
تعامل دولت و بخش خصوصی برای راه اندازی کسب و کار مهم و ضروری است
دکتر بزرگیان معاون نوسازی و تحول اداری رئیس جمهور نیز با تاکید بر ضرورت حمایت از کارآفرینی و کارآفرینان گفت: حوزه IT بستر مناسبی برای ورود به این عرصه است و تعامل بخش خصوصی و دولت برای راه اندازی کسب و کارها و تامین سرمایه در این راستان بسیار مهم است.
به گفته بزرگیان نقش دولت فراهم کردن بستر های لازم برای این ارتباط است.
صاحبنظران ؛ کارآفرینان برتر حوزه ICT و پژوهشگران فعال در این عرصه کارآفرینی در حوزه IT را جذاب و پرچالش دانسته و به مدیریت تجاری سازی، استفاده از ایده ها و نوآوری های مشتریان و ضرورت برگزاری چنین همایش هایی تاکید داشتند.
یادآور می شود: نقش فناوری اطلاعات در ایجاد مزیت رقابتی در شرکت های کوچک و متوسط ، سر مایه گذاری در ایجاد و استقرار کسب و کارهای فناوری اطلاعات در کشور، نقش بانکداری الکترونیکی در توسعه و فعالیت های کارآفرینی و مواردی از این قبیل محور های مورد بحث در این همایش ملی بودند که در 15 بخش مجزا به کارآفرینان برتر ICT کشور تندیس پرتو زرین کارآفرینی اهدا گردید./ع2