یک متخصص اورولوژی گفت: کاهش یا از دست رفتن اشتها به ویژه در صورتیکه به مدت طولانی بر فرد عارض شود، می تواند علامتی زودرس از ابتلا به سنگ کلیه باشد.

فرید تقوایی، متخصص اورولوژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شخص مبتلا به سنگ کلیه علائم و عوارض گوناگونی را ممکن است از خود بروز دهد که این علائم و عوارض در صورتیکه به موقع تشخیص و درمان شوند، احتمال بهبود بیماری به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.

وی افزود: سنگ کلیه ممکن است آنقدر کوچک باشد که بدون هیچ مشکلی از بدن دفع شود، در مقابل سنگ های ایجاد شده می تواند بسیار بزرگ بوده و با درد شدیدی همراه باشد.

تقوایی تاکید کرد: سنگ های بزرگتر در هنگام عبور از لوله متصل کننده مثانه و کلیه موجب بروز درد شدید شده و حتی ممکن است در این لوله گیر کرده و جریان ادرار را مسدود کنند.

وی با بیان اینکه تشخیص به موقع علائم سنگ های ادراری وکلیوی بسیار مهم است، تصریح کرد: درد ناگهانی و مداوم مهمترین نشانه سنگ کلیه است که به ویژه در ناحیه پشت و طرفین کمر، شکم، کشاله ران یا ناحیه تناسلی ایجاد می شود.

تقوایی تاکید کرد: کاهش یا از دست رفتن اشتها به ویژه در صورتیکه به مدت طولانی برفرد عارض شود نیز می تواند علامتی مهم و زودرس از ابتلا به سنگ کلیه باشد.

وی یاد آور شد: البته اغلب بیماری ها و نارسایی ها نیز می توانند با کاهش اشتها همراه باشند که در این صورت باید به علائم دیگر سنگ کلیه توجه کرده و بیماری را به درستی تشخیص داد.

تقوایی اظهار داشت: تهوع، استفراغ، خستگی مفرط، یبوست، تعریق بیش از اندازه، اسهال، تب و لرز، سوزش و تکرار ادرار و بروز برخی دیگر از مشکلات ادراری  نیز می تواند از علائم بسیار مهم سنگ کلیه باشد که تشخیص مناسب آنها در مراحل اولیه بسیار مهم خواهد بود./ح
برچسب ها: کلیه ، دیالیز ، اورولوژی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار