![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
حسین کعبی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: برای بازگشت به تیم ملی باید تمام سعی و تلاش خود را بکنم تا دوباره پیراهن تیم ملی را به دست بیاورم. فرصت برای حضور در تیم ملی است و با تمرینات خوب و بازی های مناسب به تیم ملی باز خواهم گشت.
وی ادامه داد: تا آغاز جام جهانی 2014 برزیل قصد دارم به فرم ایده آل و مناسب خود برسم تا در خدمت تیم ملی کشورم باشم.
کعبی در مورد بازی با ازبکستان در مقدماتی جام جهانی گفت: تیم ملی فوتبال ازبکستان یک تیم قدرتی و فیزیکی است و بازی کردن با آنها سخت است ولی ما در زمین خودمان با تماشاگران خود می توانیم 3 امتیاز بازی را از آن خود کنیم و به جام جهانی صعود کنیم.
وی خاطرنشان کرد: من چند بار با تیم ملی ازبکستان بازی کردم و ما همیشه با تجربه و تکنیک فردی بازیکنانمان در مقابل آنها به پیروزی رسیده ایم و این بار نیز با حمایت هوادارانمان در ورزشگاه آزادی به این مهم دست پیدا خواهم کرد./مح