بازیکن تیم فوتبال راه آهن تهران گفت: هر بازیکنی سعی دارد در تیم ملی کشورش باشد من هم دلم برای تیم ملی تنگ شده است.

حسین کعبی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: برای بازگشت به تیم ملی باید تمام سعی و تلاش خود را بکنم تا دوباره پیراهن تیم ملی را به دست بیاورم. فرصت برای حضور در تیم ملی است و با تمرینات خوب و بازی های مناسب به تیم ملی باز خواهم گشت.

وی ادامه داد: تا آغاز جام جهانی 2014 برزیل قصد دارم به فرم ایده آل و مناسب خود برسم تا در خدمت تیم ملی کشورم باشم.

کعبی در مورد بازی با ازبکستان در مقدماتی جام جهانی گفت: تیم ملی فوتبال ازبکستان یک تیم قدرتی و فیزیکی است و بازی کردن با آنها سخت است ولی ما در زمین خودمان با تماشاگران خود می توانیم 3 امتیاز بازی را از آن خود کنیم و به جام جهانی صعود کنیم.

وی خاطرنشان کرد: من چند بار با تیم ملی ازبکستان بازی کردم و ما همیشه با تجربه و تکنیک فردی بازیکنانمان در مقابل آنها به پیروزی رسیده ایم و این بار نیز با حمایت هوادارانمان در ورزشگاه آزادی به این مهم دست پیدا خواهم کرد./مح

برچسب ها: ازبکستان ، تیم ، ملی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار