به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، ایرانی فام درگفتگو باخبرنگاران ، با اشاره به تولید سالانه پنج میلیون و 800 هزار تن گوجه فرنگی در کشور، گفت: 250 هزار تن از این محصول در آذربایجان شرقی تولید می شود.
وی با اعلام اینکه هفت هزار و 500 هکتار از اراضی استان به کشت گوجه فرنگی اختصاص دارد، گفت: به طور متوسط 45 تن محصول از هر هکتار به دست می آید.
ایرانی فام گفت: شهرستان های مرند، ملکان و شبستر به ترتیب با تولید 112، 36 و 27 هزار تن گوجه فرنگی بیشترین سهم را در تولید این محصول در آذربایجان شرقی دارند.
وی اظهارکرد: گوجه فرنگی تولیدی در آذربایجان شرقی علاوه بر تازه خوری، برای تهیه رب و دیگر فرآورده های جانبی استفاده می شود.
ایرانی فام کم آبی را به عنوان مشکلی اساسی زراعت گوجه فرنگی عنوان کرد و گفت: کوچکی قطعات نیز مانعی برای بهره گیری از مکانیزاسیون در مراحل کاشت، داشت و برداشت این محصول محسوب می شود. /س