فیبرها از ابتلا به سرطان پانکراس پیشگیری می‌کنند!

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، مصرف زیاد فیبرها خطر ابتلا به سرطان پانکراس را کاهش می‌دهد. البته توجه داشته باشید این خاصیت شامل تمام فیبرها نمی‌شود.

بر پایه ی این گزارش ، متأسفانه تعداد افرادی که مبتلا به سرطان پانكراس هستند در حال افزایش است. این سرطان یکی از مخرب‌ترین بیماری‌ها است که اغلب به سختی تشخیص داده می‌شود.  تمام عواملی که باعث ابتلا به این سرطان می‌شود شناخته نشده و محققان همچنان روی این بیماری در حال تحقیق هستند.

نتایج پژوهش‌های جدید نشان داده است که فیبرهای غذایی خطر ابتلا به این سرطان را کاهش می‌دهد.

در پژوهش نخست 652 داوطلب سالم و 326 فرد بیمار مورد آزمایش قرار گرفتند. محققان با بررسی و مقایسه‌ی تغذیه‌ی این دو گروه مشاهده کردند که جذب میزان بالای فیبرها خطر ابتلا به سرطان پانکراس را 60 درصد کاهش می‌دهد.

محققان معتقدند این خاصیت مربوط به فیبرهای حلالی است که در میوه و سبزیجات وجود دارد. در واقع محققان معتقدند که فیبرهای موجود در غلات تأثیری در پیشگیری از این بیماری ندارند و فیبرهای موجود در میوه و سبزیجات باعث کاهش خطر این بیماری می‌شود.

این گزارش حاکی از آن است که ، در پژوهش دوم محققان به مدت پنج سال، تغذیه‌ی بیش از 1000 نفر را تحت نظر قرار دادند. آن‌ها نیز به این نتیجه رسیدند که برخی از فیبرها خطر ابتلا به این بیماری را 20 درصد کاهش می‌دهد. به عقیده‌ی آن‌ها سبزیجاتی که حاوی بیشترین میزان فیبرها هستند عبارتند از مرکبات، طالبی، توت فرنگی، تمشک، مورد صحرایی، انگور قرمز، گوجه فرنگی و تمام سبزیجات سبز رنگ.

محققان معتقدند مصرف زیاد غلات تصفیه شده که حاوی میزان گلیسمی بالا هستند می‌توانند خطر این بیماری را افزایش دهند./ب

برچسب ها: فیبر ، پیشگیری ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.