به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس بارندگی های مناسب شش ماه دوم سال گذشته را علت این افزایش عنوان کرد .
بیش از 80 درصد انجیر خشک استهبان به کشورهایی همچون چین ، مالزی ، سنگاپور ،کره جنوبی ، ژاپن ، فرانسه ، آلمان ، لیبی و هنگ کنگ صادر می شود و امسال نیز بیش از سه هزار تن از محصولات برداشت شده به سایر نقاط دنیا صادر شد.
خرد با بیان این که کیفیت انجیر استهبان در ایران و در جهان کم نظیر است ، افزود : در سال های پر باران 18 هزار تن و در سال های کم باران 6 هزار تن انجیر در این منطقه تولید می شود.
شهرستان استهبان در فاصله 175 کیلومتری جنوب شرقی شیراز با بیش از 2 و نیم میلیون اصله درخت انجیر دیم در بیش از 22 هزار هکتار نخستین و مهم ترین منطقه تولید انجیر جهان محسوب می شود .
98 درصد انجیر استهبان رقم سبز و 2 درصد هم ارقام متی(matti) ، سیاه ، شاه انجیر و رونو (rono) است./س