دکتر مسلمی فرد، رئیس اداره بازرسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نمی توان مسئله بیمار دزدی را در بیمارستان های دولتی کتمان کرد چرا که این امر وجود دارد ولی چون به صورت مخفیانه انجام می شود ما نمی توانیم از آن آگاه شویم مگر اینکه گزارش شود و ما بررسی و پیگیری می کنیم.
وی گفت: ما نمی توانیم کنار هر پرسنل بیمارستان ناظر بگذاریم ولی در بیمارستان هایمان بازرسان نامحسوس وجود دارند که شبانه روز مراقب هستند. البته باید توجه داشت این امر به نام دزدی است و چون دزدی مخفیانه انجام می شود درصد کمی از این دزدی ها آن هم اگر گزارش شود آشکار و پیگیری می شود.
مسلمی فرد با بیان اینکه برخی از پرسنل خود بیمارستان با گرفتن پولی از مراکز خصوصی بیمارانی را که هیچ آگاهی از نحوه رسیدگی و امکانات بیمارستان ها ندارند را به این مراکز ارجاع می دهند عنوان کرد: چند وقت پیش پرسنلی در یکی از بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از بیماران را به مراکز خصوصی ارجاع داده بود که گزارش آن به دست ما رسید و ما با پرسنل خاطی برخورد کردیم.
وی با تاکید بر اینکه بودجه لازم را برای افزایش تعداد بازرسان نامحدود نداریم اظهار داشت: تنها راه برای کاهش آمار بیمار دزدی فرهنگ سازی و افزایش اطلاعات مردم است. اگر مردم بدانند که در بیمارستان های دولتی همه نوع امکانات درمانی وجود دارد فریب حرف افراد خاطی را نمی خورند، حتی اگر آن بیمارستان امکانات لازم را برای بیمار مراجعه کننده نداشته باشد، باید خود بیمارستان اقدامات لازم را برای ارجاع بیمار انجام دهد.
وی خاطر نشان کرد: مردم باید هنگام مشاهده چنین برخوردهایی شکایات خود را به شماره هایی که در هر بیمارستان برای ارتباط بازرسین نصب شده مطرح کنند./ح