نتایج یک تحقیق در کشورمان نشان داد که نزدیک به 70 درصد مبتلایان به تب کریمه کنگو سابقه تماس با دام، 35 درصد سابقه کشتن دام و 40 درصد سابقه خود کردن گوشت را داشته اند.

منصور افضلی، فوق تخصص بیماری های عفونی و گرمسیری در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  بیماری ویروسی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، در اغلب موارد دام ها را درگیر می کند و انسان نیز در نتیجه تماس با دام های آلوده به این بیماری مبتلا می شود.

وی با بیان اینکه در بین مبتلایان به تب کریمه کنگو بسیاری از مشاغل دیده می شود اظهار داشت: در عین حال بر طبق تحقیقات صورت گرفته، اغلب مبتلایان به تب کریمه کنگو دامدار و قصاب هستند.

افضلی تاکید کرد: نتایج یک تحقیق در کشورمان نشان داد که نزدیک به 70 درصد مبتلایان به تب کریمه کنگو سابقه تماس با دام، 35 درصد سابقه کشتن دام و 40 درصد نیز سابقه خرد کردن گوشت را داشته اند.

وی گفت: بر طبق نتایج این تحقیق، همچنین حدود 10 درصد سابقه گزش کنه و بین 5 تا6 درصد نیز سابقه بیماری مشابه در اطرافیان خود داشته اند.

افضلی یاد آور شد: همچنین بر اساس نتایج این پژوهش، تشخیص دقیق و زودرس بیماری تب کریمه کنگو، تاثیر قابل ملاحظه ای در درمان موفقیت آمیز این بیماری داشته است./ح

برچسب ها: تب کریمه ، دام ، گوشت ، گزش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار