به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
حسین بیگلری با اشاره برخودداری از ذبح دام در جلوی درب منازل و اماکن عمومی،گفت: انجام این کار آثار نامطلوبی بر روی ذهن کودکان و زنان باردار که شاهد این صحنه هستند ایجاد می کندومی تواند فرد را در مخاطره جدی ابتلا بیماریهای مشترک انسان و دام قرار دهدو در عید قربان، شاهد افزایش آمار ابتلا به بیماری تب مالت، کریمه کنگو و یا سیاه زخم بودیم، زیرا این بیماریها حدود 2 ماه دوره کمون دارند و بعد از آن علائم بیماری آشکار می گردد،
وی افزود:امسال تدابیری اندیشیده شده تا افرادی که تمایل دارند از جایی غیر از کشتارگاه های مجاز دام مورد نظر خود را تهیه کنند بتوانند به مکانهای عرضه دام بهداشتی که تحت نظارت سازمان دامپزشکی و مرکز بهداشت می باشد و با همکاری شهرداری در 15 مکان در سطح شهر کرمانشاه پیش بینی شده مراجعه و دام خود را از این مکانها تهیه کنند.
بیگلری داشتن وسایل حفاظتی مانند دستکش، چکمه، ماسک و روپوش را برای فردی که عمل ذبح را انجام می دهد ضروری عنوان کرد
وی افزود: گوشت ذبح شده باید به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود، ومیکروبهای احتمالی موجود در گوشت مانند میکروب کریمه کنگو و تب مالت با نگهداری گوشت در دمای صفر تا 4 درجه به مدت 24 ساعت از بین می روند./س