لازم نيست به غذاي كودك نمك، شكر يا ادويه اضافه شود شايد فقط اضافه كردن كمي آب ليمو ترش اشكالي نداشته باشد.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا،‌ متخصص كودكان با اشاره به تغذيه تكميلي كودكان گفت: تغذيه تكميلي يعني اين كه كودك به تدريج با طعم ها و غذاهاي مختلف آشنا شود تا كم كم بتواند غذاي سالم را جانشين شير مادر كند زيرا زماني مي رسد كه ديگر نياز هاي كودك فقط با شير مادر تأمين نمي شود.

دكتر احمدرضا فرسار با بيان اين كه اگر در تهيه غذاي كودك اصول مناسب رعايت نشود كودك را در آينده با مشكلاتي مواجه مي كند،‌ افزود: بيشتر طعم دهنده ها در سنين زير يك سال براي شيرخوار مشكل آفرين است و هر چه قدر طعم دهنده ها و ادويه ها ديرتر به غذاي كودك اضافه شوند به نفع او است.

وي در پاسخ به اين پرسش كه تا چه ميزان لازم است غذاي كودك رقيق شود،‌ گفت: در اوايل كه هدف ما آشنايي كودك با غذا است بهتر است از غذاهاي نرم استفاده كرد تا دستگاه گوارش كودك هم كم كم به غذا عادت كند اما هر چه كودك بزرگتر شود غذا بايد به غلظت واقعي خودش نزديك شود تا بتواند نيازهاي تغذيه اي كودك را تأمين كند./ع2

برچسب ها: نمک ، شکر ، ادویه ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار