کنترل تشنج یک فرایند پیچیده در زنان باردار است و باید با روش های ساده از بروز تشنج در دوران حاملکی پیشگیری کرد.

آزاده صفا کارشناس پرستاری در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: علل تشنج در بارداری شامل تومورهای مغزی، صرع، تب شدید، نارسایی کلیه، افت شدید قند خون، مسمومیت ها،‌مننژیت، مسمومیت حاملکی است که هر یک از علل درمان مطلوب خود را می‌طلبد.

وی گفت: باید پیش از بارداری علت اصلی تشنج مشخص شود به دلیل اینکه بارداری ریسک آن را افزایش میدهد.


صفا تصریح کرد: عوامل مختلفی که در حاملگی وجود دارد می‌تواند اثرات منفی در حملات تشنجی داشته باشد عوامل عاطفی و رفتاری مانند خواب ناکافی، نحوه رعایت پروتکل درمانی و تهوع و استفراغ که باید مورد توجه و بررسی قرار گیرند.


این کارشناس پرستاری اظهار کرد: روش مقابله با تشنج در دوران بارداری اهمیت زیادی دارد در کسانی که سابقه تشنج داشته اند، بسیاری از داروهایی که پیش از بارداری استفاده می کرده اند در دوران بارداری قابل استفاده نیستند. معمولا غلفت تمام داروهای ضد صرع در خون طی دوران بارداری کاهش می یابد دستورالعمل موجود و پذیرفته شده برای درمان تشنج در زنان باردار مونوتراپی با کم ترین دوز موثر دارو است.


وی خاطرنشان کرد: کنترل تشنج یک فرایند پیچیده در زنان باردار است و بهتر است که با روش هایی ساده مانند؛ کاهش وزن در زنان چاق، کنترل و بررسی وضعیت قند خون در بیماران با سابقه دیابت حاملگی، خودداری از مصرف غذاهای آماده و غیر از بروز تشنج در دوران حاملگی پیشگیری کرد./ع2

برچسب ها: تشنج ، زنان ، باردار ، بیمار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار