مدیر زراعت سازمان جهادكشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، از كاهش تولید هفت محصول در سال زراعی گذشته خبر داد و گفت: این كاهش تولید، به طور عمده از خشكسالی، سرمازدگی و كاهش سطح زیر كشت محصولات ناشی می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:

سهراب ابراهیمی، اظهار داشت: تولید گندم آبی با سطح زیر كشت 28 هزار و 500 هكتار به 82 هزار و 50 تن در سال زراعی 90- 91 رسید كه این میزان در مقایسه با سال زراعی گذشته 2.3 درصد كاهش را نشان می دهد.

وی ادامه داد: تولید گندم دیم نیز در 37 هزار و 800 هكتار، 21 هزار و 484 تن است كه میزان تولید این محصول نیز 31 درصد كاهش یافته است.

ابراهیمی تصریح كرد: تولید جو دیم نیز با 23 درصد كاهش به 12 هزار و 694 تن در 16 هزار و 500 هكتار رسیده است.

مدیر زراعت سازمان جهادكشاورزی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: حبوبات آبی نیز با 14 درصد كاهش در سه هزار و 500 هكتار سطح زیر كشت، هفت هزار و 350 تن تولید و حبوبات دیم نیز با شش درصد كاهش در دو هزار و 700 هكتار، یك هزار و 485 تن تولید شده است.

وی افزود: محصول چغندر نیز در سطح زیر كشت 850 هكتار كشت شده و با 32 هزار تن تولید در سال زراعی جاری، هفت و نیم درصد و دانه های روغنی نیز در50 هكتار كشت شده و با 100 تن تولید 77 درصد نسبت به سال گذشته كاهش یافته است.

ابراهیمی بیان داشت: محصول شبدر از دیگر محصولاتی است كه با 30 هزار تن تولید در سطح چهار هزار و 300 هكتار، 43 درصد كاهش تولید داشته است .

به گفته این مسئول در سازمان جهادكشاورزی استان چهارمحال و بختیاری؛ در سال زراعی گذشته، در مجموع، 800 هزار تن محصولات زراعی، نظیر گندم، جو، برنج، حبوبات، گلرنگ، دانه های روغنی، سیب زمینی، یونجه، ذرت، سرگوم، اسپرس (علوفه دام)، شبدر و چغندرقند، در این استان تولید شد. /ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.