به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان ،
محمد کیخا افزود: در سالجاری بیش از 20 هزار تن شلتوک برنج تولید شده است که ارقام برنج قابل کشت در استان شامل ندا، نعمت، شفق، شیرودی و ارقام محلی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: شرایط مناسب جوی استان زمینه را برای انجام دو نوبت کشت در یک سال زارعی را فراهم کرده است.
وی گفت: نوبت اول کشت و داشت و برداشت برنج از بهمن ماه آغاز و تا خردادماه ادامه دارد و نوبت کشت بعدی از خردادماه آغاز و تا آبانماه ادامه مییابد.
کیخا بیان داشت: عمده مناطق کشت برنج را به ترتیب اولویت در شهرستانهای نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، خاش، سراوان و زابلی تشکیل میدهد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: هماکنون 14 کارگاه شالی کوبی در سطح استان فعالیت میکنند.
وی با اشاره به اینکه بیشترین محصول برداشت برنج، در داخل استان مصرف میشود تصریح کرد: سازمان جهادکشاورزی استان برای توسعه کشت شالی در منطقه، برنامههای مختلفی دارد که از جمله آنها، مکانیزه کردن مراحل کاشت، داشت و برداشت است چون کاهش هزینههای تولید و افزایش حجم تولید را در بردارد./س