به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، بیگی با اشاره به مشكل سرمایه در گردش برخی واحدهای تولیدی بخش كشاورزی، همكاری بیشتر بانك كشاورزی برای حل این مشكل را خواستار شد.
بیگی با تاكید بر استفاده از تمام اختیارات و ظرفیتهای ستاد اجرایی توسعه بخش كشاورزی استان، افزود: هدف ما این است كه با استفاده از نرمافزارهای موجود روند سرمایهگذاری در بخش كشاورزی را تسهیل كنیم و در این راستا نباید به قوانین و بخشنامهها اكتفا كرد بلكه واقعیتهای اجتماعی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی در این راستا همكاری اداره كل منابع طبیعی استان را برای رفع موانع و معارض اراضی ملی قابل واگذاری به سرمایه گذاران و متقاضیان فعالیت در بخش كشاورزی را ضروری دانست.
وی با اشاره به تصویب طرحهای جدید دامپروری در این ستاد، بر لزوم تعریف منابع جدید برای تامین نهادههای دامی به ویژه علوفه مورد نیاز دامداران تاكید كرد و افزود: ظرفیت استان در بخش دامداری و دامپروری بسیار بالاست و با توجه به محدودیت منابع علوفه در استان لازم است این نهادهها از منابع دیگری به ویژه مراتع كشورهای همسایه از جمله ارمنستان تامین شود.
علیرضابیگی همچنین فراهم كردن بسترهای لازم برای توسعه سرمایهگذاری در بخش كشاورزی را ضروری دانست و گفت: بخش خصوصی و سرمایهگذاران منفعت خود را به خوبی تشخیص میدهند و نمیتوانیم آنها را ملزم به اجرای طرح های خاصی كنیم، بلكه باید زمینه فعالیت آنها را فراهم كنیم.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین تسهیلات اختصاص یافته برای احداث اماكن دامی در مناطق زلزله زده را قابل توجه و با ارزش توصیف و خاطرنشان كرد: برای نخستین بار تسهیلات ویژه بازسازی اماكن دامی تخریب شده در اثر زلزله اختصاص یافته است.
وی تاكید كرد: باید مردم این مناطق را نسبت به سودآور بودن فعالیتهای كشاورزی و دامداری مطمئن كنیم تا برای دریافت تسهیلات اختصاص یافته ترغیب شوند و نگرانی از بازپرداخت این تسهیلات نداشته باشند. /س